21 iunie 2024 20:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
()

Swiss Clinics Aleea Tibles 45, Bucuresti

5/5
Swiss-Clinics
Solicita informatii

Despre noi

Cu o experiență de mai bine de 5 ani în domeniul medicinei estetice, peste 27.000 de paciente fericite și medici specialiști cu experiență, numeroase premii ce reflectă profesionalismul și tehnicile inovatoare, Swiss EstetiX este locul în care se nasc cele mai frumoase rezultate!

La Swiss avem UN CULT PENTRU FRUMUSEȚE!

Credem că frumusețea este rezultatul unui ansamblu, efectul unei sinergii de mijloace și a unei abordări unitare, armonioase.

Frumusețea vine din sănătate, din faptul că tu te simți bine cu tine, din confortul atingerii și menținerii acestui standard.

Misiunea noastră e să te înțelegem, pentru a ști cum putem să te ajutăm cel mai bine!

Exteriorul este doar o altă față a interiorului. Ce te definește trebuie să se vadă, ce se vede trebuie să se simtă. Vei fi fericită, vei avea încredere în tine dacă vom crea această legătură între cele două universuri ale tale și le vom sincroniza armonios.

Lucrăm cu cea mai nouă tehnologie pentru frumusețe!

Suntem primii care aducem și implementăm tratamente și tehnologii revoluționare, plecând de la zona minim invazivă până la intervențiile chirurgicale. Echipa noastră de specialiști reprezintă o resursă umană unică, în măsură să adopte și să implementeze cele mai noi și inedite soluții pentru rezultate suprinzătoare și sustenabile.

Frumusețea ta este proiectul nostru!

La Swiss Clinics, abordăm frumusețea ca pe un proiect. Un proiect a ceea ce poți să devii, a ceea ce se ascunde în spate. Un proiect al împărtășirii către toți a ceea ce numai tu poți simți acum, în interior.

Misiunea noastră ești tu!

Misiunea noastră este atingerea potențialului tău maxim, modelarea formei care te pune în valoare.

Medici specialisti

Dr. Klara Bancila

Dr. Klara Bancila

Absolventa a Facultatii de Medicina din Tirgu-Mures in 1995 si specializata in chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti in anii 1995-2000 are o experienta de peste 20 ani in chirurgie plastica, reconstructiva si estetica.
DR. KLARA BANCILA - specialist in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva. Experienta de munca a fost acumulata in rezidentiat sustinut la Spitalul de Plastica, Reconstructive si Arsuri Bucuresti, cea mai mare clinica de acest gen din Romania. Dr. Klara Bancila participă permanent la conferințe internaționale specializate în chirurgie estetică și reconstructivă organizate la Viena – Universitatea Medicală din Viena, Monte Carlo – Congresul Mondial de Medicină Anti îmbătrânire, Paris, Londra, Amsterdam și multe alte centre medicale de prestigiu. Astăzi, dr. Klara Băncila efectuează cele mai diverse operații, de la modelarea sânilor și a nasului până la chirurgia plastică reconstructivă. Membru al Societății Academice Române de Microchirurgie Plastică și Reconstructivă 2001 Membru al Asociației Chirurgilor Plastici din România din 2004 Membru al Comitetului European de EBOPRAS Plastic Reconstructiv și Chirurgie Estetică WOSIAM membru al Societății Mondiale Interdisciplinary Anti-Aging Medicine A membru al Societății Europene de ESPRAS Plastice și Chirurgie Estetică FESSH membru al Federației Europene a Societăților de Chirurgie a Mânii Membru al Confederației Internaționale de Chirurgie Plastică IPRAS de Chirurgie Reconstructivă și Estetică

Interventii

Promotii Swiss Clinics

Promotii active
  • Plata in 12 rate
  • Gift Cards
  • Cadou zi de nastere
  • Friendship Bonus
  • Voucher findelizare
  • Pachete si promotii
Promotii

Galerie

Contact

 

Swiss Clinics

https://swiss-estetix.ro 

Aleea Țibles 45 București
+40 799.822.884 +40 770 997 407

[email protected]

Luni-Sambata, 10:00-22:00

Duminica : Inchis

 

Harta

Ti-a fost de folos acest articol?

Apasa pe stea pentru nota.

Nota generala / 5. Numar de voturi:

Nu sunt voturi. Voteaza primul acest articol.

Meniu