21 iunie 2024 21:22
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
()

Swiss Clinics Aleea Tibles 45, Bucuresti

5/5
dr-klara-bancila
Solicita informatii

Dr. Klara Bancila – chirurg estetician

Absolventa a Facultatii de Medicina din Tirgu-Mures in 1995 si specializata in chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti in anii 1995-2000 are o experienta de peste 20 ani in chirurgie plastica, reconstructiva si estetica.
DR. KLARA BANCILA – specialist in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva. Experienta de munca a fost acumulata in rezidentiat sustinut la Spitalul de Plastica, Reconstructive si Arsuri Bucuresti, cea mai mare clinica de acest gen din Romania.

 

Dr. Klara Bancila participă permanent la conferințe internaționale specializate în chirurgie estetică și reconstructivă organizate la Viena – Universitatea Medicală din Viena, Monte Carlo – Congresul Mondial de Medicină Anti îmbătrânire, Paris, Londra, Amsterdam și multe alte centre medicale de prestigiu. 

Astăzi, dr. Klara Băncila efectuează cele mai diverse operații, de la modelarea sânilor și a nasului până la chirurgia plastică reconstructivă. Membru al Societății Academice Române de Microchirurgie Plastică și Reconstructivă 2001 Membru al Asociației Chirurgilor Plastici din România din 2004 Membru al Comitetului European de EBOPRAS Plastic Reconstructiv și Chirurgie Estetică WOSIAM membru al Societății Mondiale Interdisciplinary Anti-Aging Medicine A membru al Societății Europene de ESPRAS Plastice și Chirurgie Estetică FESSH membru al Federației Europene a Societăților de Chirurgie a Mânii Membru al Confederației Internaționale de Chirurgie Plastică IPRAS de Chirurgie Reconstructivă și Estetică

Interventii

Promotii Swiss Clinics

PANA LA 50% REDUCERI

PACHETE SI PROMOTII
PROMO
Promotii active
  • Plata in 12 rate
  • Gift Cards
  • Cadou zi de nastere
  • Friendship Bonus
  • Voucher findelizare
  • Pachete si promotii
Promotii

Galerie

Contact

 

Swiss Clinics

https://swiss-estetix.ro 

Aleea Țibles 45 București
+40 799.822.884 +40 770 997 407

[email protected]

Luni-Sambata, 10:00-22:00

Duminica : Inchis

 

Harta

Ti-a fost de folos acest articol?

Apasa pe stea pentru nota.

Nota generala / 5. Numar de voturi:

Nu sunt voturi. Voteaza primul acest articol.

Meniu