29 noiembrie 2023 2:51
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Chirurgie estetica in Romania

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
mesoterapia
()

CE ESTE MESOTERAPIA- este un tratament nechirurgical ce utilizeaza microinjectii cu substante homeopate sau vitamine, in stratul mijlociu al pielii , pentru a realiza vindecarea sau corectarea unei arii specifice a corpului.Mesoterapia se considera a fi ultima noutate in reducerea celulitei, sculptarea corpului sau reintinerirea fetei.De ce? Pentru ca are efect!

 

MESOTERAPIA PT. CELULITA

 

Termenul medical pt. celulita este DERMATOLIPOSCLEROZA.


CELULITA este o conditie a pielii ce afecteaza peste 90% din femeile post –pubere.Chiar si cele cu o silueta subtie adesea se pling ca au celulita. Celulita apare mai ales pe solduri, fese si membrele inferioare( mai ales coapse), si nu este cauzata de greutate in exces , asa cum multi cred.

 

CELULITA – apare in stratul subcutanat a tesutului cutanat. Celulele grasoase sint aranjate in ciorchini inconjurate de tesut conector numit septe.. eventual aceste septe se contracta si se intaresc ( sclerozeaza) tinind pielea la o distanta nereglabila, fixa, tesuturile din jur continuind sa se extinda cu cresterea in greutate sau acumulare de apa. Asta faca sa existe arii cutanate trase in jos in timp ce alte portiuni proemina in afara, rezultind aspectul denivelat al pielii.

 

BENEFICIILE MESOTERAPIEI:

 

imbunatateste circulatia sanguina in aria respectiva;

  • dizolva excesul de grasime;
  • indeparteaza tesutul fibrotic de conexiune;
  • imbunatateste drenajul limfatic;

Nimic un se apropie ca eficacitate de rezultatele acestui tratament.

 

 

MESOLIFINGUL – MESOTERAPIA PT. REINTINERIREA PIELII( MESOLIFTINGUL)
Datorita efectelor nocive ale soarelui si pierderea progresiva de colagen, pielea isi pierde din calitati. Mesoterapia produce o infuzie in derm cu vitamine si antioxidanti pt. A reintineri si revitaliza pielea. Persoanele care au beneficiat de mesolift descriu pielea lor ca fiind mai ferma, luminoasa, tinara si stralucitoare.Se fac 2-4 tratamente la interval de o saptamina.Rezultatul se mentine prin 2 sedinte pe an, ulterior.
Mesoterapia poate fi asociata cu alte tratamente pt. Piele, incluzind peelingul chimic, injectiile cu Botox ( dysport) sau fillere dermale.

 

MESOSCULPTAREA – MESOTERAPIE PT. SCULPTAREA CORPULUI
Mesoculptarea este raspunsul la toate intrebarile de genul: “este posibil sa scap de grasime fara interventie chirurgicala ?”Pentru aceia care considera lipoaspiratia greu de acceptat, mesoterpaia pt. Modelarea conturului corpului , este un raspuns.
Se vor face microinjectii utilizind o solutie cu un amestec individualizat de substante. Injectiile se fac in ariile interesate , 5-15 sedinte la interval de o saptamina. Rezultatul se mentine in timp daca se asociaza si un regim dietetic si sport.
Mesoterapia nu este o alternativa la un regim sanatos de viata, insa va poate ajuta la pierderea in greutate.

 

Ti-a fost de folos acest articol?

Apasa pe stea pentru nota.

Nota generala / 5. Numar de voturi:

Nu sunt voturi. Voteaza primul acest articol.

Info

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de baza ale interventiei chirugicale. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei de specialitate. Informatiile oferite de www.chirurgie-estetica.ro sunt concepute sa vina in sprijinul, si nu sa inlocuiasca relatia existenta intre pacient /vizitator al www.chirurgie-estetica.ro si medicul sau. Daca va ginditi la aceasta operatie, pentru orice nelamurire si intrebare apelati la medicii specialisti.

Peelingul chimic

Peelingul chimic este o tehnica neinvaziva ( nechirurgical) pentru a restaura o fata ridata , patata sau distrusa de soare, utilizand o solutie chimica care va indeparta straturile superficiale ale pielii. Noile celule ce se formeaza in timpul procesului de vindecare produc o suprafata a pielii mai neteda, mai intinsa, si cu aspect mai tanar.

Citeste mai mult »

Articole recomandate

() Principalele interventii chirurgicale estetice sunt: Lipoșuctia, care implică îndepărtarea grăsimii inestetice din anumite zone ale corpului; Implante mamare, care sunt utilizate pentru a mări sau pentru a reface forma sânilor; Ridicarea faciala, care poate include proceduri precum liftingul facial, liftingul sprâncenelor și a ochilor, precum și a altor proceduri care au ca scop să… Continuă lectura Care sunt principalele interventii in chirurgia estetica

Meniu