29 noiembrie 2023 1:10
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Chirurgie estetica in Romania

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
mesoterapia
()

Principalele interventii chirurgicale estetice sunt:

  • Lipoșuctia, care implică îndepărtarea grăsimii inestetice din anumite zone ale corpului;
  • Implante mamare, care sunt utilizate pentru a mări sau pentru a reface forma sânilor;
  • Ridicarea faciala, care poate include proceduri precum liftingul facial, liftingul sprâncenelor și a ochilor, precum și a altor proceduri care au ca scop să îmbunătățească aspectul feței;
  • Corecția nasului, care poate include proceduri precum rinoplastia, care poate fi utilizată pentru a corecta forma, dimensiunea sau poziția nasului;
  • Chirurgia corpului, care poate include proceduri precum abdominoplastia, care poate fi utilizată pentru a elimina excesul de piele și grăsime din zona abdominală;
  • Chirurgia pielii, care poate include proceduri precum îndepărtarea vergeturilor, a cicatricilor și a ridurilor.

Acestea sunt doar câteva exemple de proceduri chirurgicale estetice. Există multe altele disponibile, iar cele potrivite pentru tine depind de nevoile și dorințele tale personale. Este important să discutați cu un chirurg certificat înainte de a decide să faceți orice procedură.

Ti-a fost de folos acest articol?

Apasa pe stea pentru nota.

Nota generala / 5. Numar de voturi:

Nu sunt voturi. Voteaza primul acest articol.

Info

Aceste informatii au ca scop introducerea in notiunile de baza ale interventiei chirugicale. Aceste informatii nu se substituie actului medical sau a consultatiei de specialitate. Informatiile oferite de www.chirurgie-estetica.ro sunt concepute sa vina in sprijinul, si nu sa inlocuiasca relatia existenta intre pacient /vizitator al www.chirurgie-estetica.ro si medicul sau. Daca va ginditi la aceasta operatie, pentru orice nelamurire si intrebare apelati la medicii specialisti.

Ce este mesoterapia

MESOTERAPIA- este un tratament nechirurgical ce utilizeaza microinjectii cu substante homeopate sau vitamine, in stratul mijlociu al pielii , pentru a realiza vindecarea sau corectarea unei arii specifice a corpului.Mesoterapia se considera a fi ultima noutate in reducerea celulitei, sculptarea corpului sau reintinerirea fetei.

Citeste mai mult »

Lifting de san – chirurgie estetica

Blefaroplastia estetică este procedura de chirurgie plastică prin care se îndepartează excesul de tegument si grăsime (ce alcătuiesc „pungile” si ridurile ale pleoapelor), eliminând cauza aspectului de îmbatrinit si obosit al ochilor; si ridicarea sprincenelor căzute.

Citeste mai mult »

Peelingul chimic

Peelingul chimic este o tehnica neinvaziva ( nechirurgical) pentru a restaura o fata ridata , patata sau distrusa de soare, utilizand o solutie chimica care va indeparta straturile superficiale ale pielii. Noile celule ce se formeaza in timpul procesului de vindecare produc o suprafata a pielii mai neteda, mai intinsa, si cu aspect mai tanar.

Citeste mai mult »

Articole recomandate

Blefaroplastia estetică este procedura de chirurgie plastică prin care se îndepartează excesul de tegument si grăsime (ce alcătuiesc „pungile” si ridurile ale pleoapelor), eliminând cauza aspectului de îmbatrinit si obosit al ochilor; si ridicarea sprincenelor căzute.

() DACÃ VÃ GÎNDITI LA UN LIFTING FACIAL Cu cît oamenii îmbãtrinesc, efectul gravitatiei, expunerea la soare si stresul zilnic se pot observa mai bine pe fata lor.Cute adînci se formeazã între nas si gurã; linia mandibulei se îngroasã si cade; cute si depozite adipoase apar in regiunea gîtului. Un lifting facial poate opri procesul… Continuă lectura Lifting facial – remodelare faciala – chirurgie-estetica.ro

Meniu